Це мій форум
Створити тему | До списку
нещодавно проходила гра СТУДЕНТСЬКА РЕСПУБЛІКА, хто був на ній , відгукніться
Була на республіці!Дещо сподобалося, дещо ні! Найгірше те, що у Харкова не було КОМАНДИ!!!!!!! Всі спілкувалися окремими купками!!!!!!!!!! На мою думку, гра не дуже вдалася!!!!!!!! Але я багато що зрозумі, змінила думку про деяких людей, яких знала до Республіки!!!!!!
Найгірше те, що у Харкова не було КОМАНДИ!!!!!!! Всі спілкувалися окремими купками!!!!!!!!!! На мою думку, гра не дуже вдалася!!!!!!!! Але я багато що зрозумі, змінила думку про деяких людей, яких знала до Республіки!!!!!!
Так мені теж багато чого неподобалось, можливо в самій суті гри, ігри існують за для розваги, а займатися політикою яка працює тільки в голові тих людей які їй займалися, а на рахунок думки про людей можуть змінюватись неодноразово, якщо для тебе людина дорога, то стався до неї як ставилася...
Я з тобою не погоджуюсь!! Невже дорога тобі людина, не може тебе розчарувати??? На мою думку, може... І це буде гірше, ніж, якщо це зробилаб людина, на яку тобі начхати!!!! Невже не так????????? Просто мені прикро, що люди( точніше одна людина) брехала, дивлячись мені у очі!!!!!!Ця людина знала, як я до неї ставлюся, що я їй вірю, довіряю!!! Але це не зашкодило їй ( точніше йому) казати мені не правду!!!! Я дуже обурена!!!!!!! Бо ця людина брехала не тільки мені, але й іншим людям, які дуже багато для мене значать!!!! І після цього ти кажеш мені не змінювати думки про цю людину???????????????? Це тупо...
Невже дорога тобі людина, не може тебе розчарувати??? На мою думку, може... І це буде гірше, ніж, якщо це зробилаб людина, на яку тобі начхати!!!! Невже не так????????? Просто мені прикро, що люди( точніше одна людина) брехала, дивлячись мені у очі!!!!!!Ця людина знала, як я до неї ставлюся, що я їй вірю, довіряю!!! Але це не зашкодило їй ( точніше йому) казати мені не правду!!!! Я дуже обурена!!!!!!! Бо ця людина брехала не тільки мені, але й іншим людям, які дуже багато для мене значать!!!! І після цього ти кажеш мені не змінювати думки про цю людину???????????????? Це тупо...
Вибач, я не розумію, що саме тупо... Тримати образу в собі і змінювати ставлення, чи можливо треба в ті ж очі сказати людині, чим вона саме завинила перед тобою, і може доля вини змінеться... Наприклад коли я відчуваю, що до мене ставлення миттєво радекально змінюється, то питання, чому саме так, в чому причина, а може її нема? І безумовно хочеться знати що на це вплинуло... І кому від цього лехше, тобі що ти відмовилась від, начепто, дорогої людини, ч тій людині, яка до тебе продовжує так-само ставитися і відчуває зміни ставлення до неї...А брехня може бути і спеціальна, а може і вимушена, від ситуації...Але якщо людина до тебе прихильна і зараз, то треба показати лише,що тебе образило.І тоді і тобі і іншим стане лехше....Бажаю успіху...
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги